Slimme vertaler

Rol van de vertaler is drastisch gewijzigd

Onze virtuele medewerkers bieden een krachtige oplossing voor het vertalen van teksten. Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig spraakopnamen om te zetten naar tekst of eigen tekst te uploaden om die vervolgens te laten vertalen in elke gewenste taal, geheel aangepast aan uw specifieke context en behoeften. Indien u iemand moet inhuren voor het vertalen van tekst, dan hoeft u deze persoon alleen nog maar in te zetten voor het controleren van tekst.

Vertaalfunctionaliteit op maat

U kunt elke regel of conditie afspreken bij het vertalen en onze virtuele medewerkers houden hier rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan specifieke eisen ten aanzien van de schrijfstijl of andere eisen die uw organisatie heeft gesteld in relatie tot het vertalen zoals juridische terminologie, medische termen, of marketingtaal. Onze virtuele medewerker analyseert de tekst en past zijn vertaling aan op basis van de context die u hebt opgegeven. Deze contextgevoelige vertalingen zorgen voor een hogere nauwkeurigheid en relevantie, zodat uw boodschap altijd correct wordt overgebracht.
De mogelijkheden zijn eindeloos — u kunt kiezen voor vertalingen die formeel zijn voor zakelijke doeleinden, of informeler voor persoonlijk gebruik. Dit stelt u in staat om de toon en stijl van de vertaling volledig te personaliseren.

De voordelen van slimme vertalers

Het gebruik van virtuele medewerkers in de rol van vertalers hebben een groot aantal voordelen:

  • Contextbewuste vertalingen: De virtuele medewerker kan worden getraind om rekening te houden met specifieke contexten, zoals juridische terminologie, medische termen, of marketingtaal, wat resulteert in accuratere vertalingen.
  • Meertalige capaciteiten: Ondersteunt vele talen, inclusief minder gesproken dialecten, waardoor communicatie met een breder publiek mogelijk is.
  • Personalisatieopties: Pas de toon, formaliteit en stijl van uw vertalingen aan om de boodschap effectief over te brengen aan uw beoogde doelgroep.
  • Automatische workflow-integratie: Integreert naadloos met bestaande workflows en softwareoplossingen, wat zorgt voor efficiëntie en tijdbesparing.
  • Flexibiliteit en veelzijdigheid: De door de gebruiker getrainde virtuele medewerker kan zich aanpassen aan verschillende contexten en opdrachten, wat een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt bij vertalingen.
  • Altijd beschikbaar: Onze virtuele medewerkers zijn 24/7 beschikbaar, zodat u te allen tijde toegang hebt tot betrouwbare vertaaldiensten.

Maak direct een afspraak

Plan een verkennend gesprek in met een AI consultant zodat je in staat bent om een goede beslissing te nemen.