Over ons

Welkom bij Brixxs BV, de drijvende kracht achter het innovatieve Office AI-platform. Opgericht in 2014 en gevestigd in Almere, hebben wij ons ontwikkeld in het samenbrengen van 3 platformen:

  1. geavanceerde AI-technologie├źn
  2. API-integraties
  3. Slimme No code/Low code platformen
Elke consultant van Brixxs heeft diepgaande kennis in zowel zakelijke als technische aspecten en kan hands-on voor je aan de slag met alle platformen.
Ons uitgangspunt is altijd een ‘best of breed’-applicatievisie, waarbij we streven naar het leveren van superieure Enterprise Informatie Management oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan je bestaande informatiesystemen.
Bij Brixxs staat kwaliteit voorop. Dit wordt weerspiegeld in onze certificeringen: ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement, ISO 27001 voor informatiebeveiliging en NEN7510 voor gezondheidsinformatiebeveiliging. Deze certificeringen zijn een testament van onze toewijding aan uitmuntendheid en veiligheid in alles wat we doen.
Ontdek samen met ons hoe we met ons Office AI-platform uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.
258CACAB-683E-425E-B8A6-B4F034C9422E Created with sketchtool. Quality ISO 9001 www.dekra-seal.com
F68B0E89-F097-442D-A0BD-8057A137BCFD Created with sketchtool. Informatiebeveiliging ISO/IEC 27001 www.dekra-seal.com
166D649B-4D59-4AFE-A8FD-28DBAD40ABE7 Created with sketchtool. Informatiebeveiliging NEN 7510 www.dekra-seal.com

Chatbots. Echte mensen. Samenwerking. Wie doet wat. Ongelimiteerde hoeveelheden. Wat betekenen chatbots in de vorm van virtuele medewerkers voor jou?

Onze missie

Het is onze missie om nieuwe organisaties en processen te ontwikkelen die bestaan uit virtuele medewerkers en echte mensen. Beide resources laten we met elkaar samenwerken om bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wij bieden concrete oplossingen op het gebied van AI en wij verrijken onze IT architectuur continu met nieuwe technologie├źn en taalmodellen zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over het kunnen bijhouden van de snelle technologische AI ontwikkelingen.

Klanten moeten 100% vertrouwen hebben in onze dienstverlening en onze platformen. Zonder vertrouwen in het uitbesteden van software en diensten is er geen basis voor samenwerking, groei en plezier. Wij hanteren daarom voor onze diensten, processen en mensen de hoogste kwaliteitsnormen.

Alle klantinformatie en klantinteractie is via systemen geregeld en onze processen zijn optimaal ingericht ten dienste van de klant en onze medewerkers. Deze maatregelen geven ons de mogelijkheid om extra aandacht te geven aan persoonlijke contacten met onze klanten.

Proactief meedenken met de klant is een natuurlijke basishouding van onze consultants. Hun expertise wordt gekenmerkt door een breed bedrijfskundig kennisniveau en veel ervaring met verschillende soorten IT oplossingen.