Proof of concept

Concreet aan de slag met ons AI eco systeem zonder technische kennis

Ons Office AI platform zit vol met bouwstenen en fungeert als een structureel of tijdelijk verlengstuk van uw eigen organisatie, een dynamische proeftuin waarin u zonder grote voorafgaande investeringen en op korte termijn nieuwe AI-initiatieven in de vorm van een Proof of concept kunt verkennen, ontwikkelen en testen. Zonder technische kennis en zonder te programmeren. Het biedt dus een laagdrempelige en een flexibele manier om direct met AI aan de slag te gaan, ondersteund door de expertise en infrastructuur die nodig zijn om uw idee├źn te realiseren.

Twijfels? Vraag om een adviesrapport

Geef een omschrijving van je probleem of gewenste situatie en ontvang een professioneel opgesteld adviesrapport. Onze AI consultant zal na ontvangst van de informatie zorgvuldig uw advies uitwerken. Wij hopen dat dit persoonlijk opgestelde advies voldoende informatie zal geven om te bepalen of een proof of concept een eerste stap kan zijn. Belangrijk om te weten, het adviesrapport wordt NIET door een AI bot opgesteld.

Boek een demo

Wilt u zien hoe AI in de praktijk werkt en wilt u van gedachten wisselen over uw mogelijkheden en de kosten van een proof of concept? Boek vrijblijvend een demo of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Onze AI bouwstenen

Voor het proof of concept hebben wij een groot aantal bouwstenen beschikbaar:

  • Office AI platform als basis, geen programmeurs nodig
  • Indien gewenst kunnen we na het proof of concept een klantspecifieke configuratie bouwen op Azure, AWS of Google
  • Meer dan 50 generieke AI modellen beschikbaar
  • Ondersteuning van alle prompting technieken
  • Inzet van bestaande low code bouwblokken voor extra functionaliteit
  • Mogelijkheid om uw eigen AI model te maken aanvullend op een bestaand model (fine-tuning)
  • Automatische import van documentbestanden voor het verkrijgen van verborgen kennis uit uw eigen documenten. Gebruik deze kennis in uw eigen AI model of gebruik deze kennis als contextinformatie bij uw prompts
  • Alle denkbare API koppelingen